
Urządzenia i Akcesoria
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 Stück
Składniki
-
Butter weich, in Stücken220 g
-
Eier7
-
Zucker370 g
-
Salz2 Prisen
-
Mehl300 g
-
Speisestärke50 g
-
Backpulver3 TL
-
Milch150 g
-
rote Johannisbeeren625 g
-
Puderzucker2 - 3 EL
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
267 kcal /
1120 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 3/2017
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy