
Urządzenia i Akcesoria
蘋果奶酥卡士達塔
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
4 人份
Składniki
派皮
-
奶油 ,多備一些刷油用75 克
-
低筋麵粉 ,多備一些灑粉用150 克
-
鹽½ 茶匙
-
水50 克
蘋果餡料
-
糖30 克
-
蘋果 ,去皮去籽,切丁(約2公分)320 克
-
天然香草精½ 茶匙
-
檸檬 ,只取皮屑½ 顆
-
八角1 粒
-
葡萄乾15 克
-
馬沙拉甜酒5 克
奶酥裝飾
-
低筋麵粉50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
奶油 ,切小塊25 克
-
榛果 ,拍碎25 克
-
黑糖粉20 克
-
香草卡士達 (市售或自製,詳見要訣)200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
493 kcal /
2062 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
24.9 g
Węglowodany
65.4 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美味甜點的秘密
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan