Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 450 gramů pórku, na kolečka
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu, jen lístky
- 30 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 800 gramů bílých fazolí, velkých (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
- 50 gramů zakysané smetany crème fraîche, 30 % tuku
- ½ čajové lžičky mořské soli, podle chuti
- 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolková polévka
35 min
Houbovo-cizrnová směs
9 Std.
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 godz.
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1 godz. 5 min
Falafel
1 godz.
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Brak ocen
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 godz.
Lasagne s kysaným zelím
1 Std. 50 Min
Fazolové placičky
10h 30min
Hrachovo cizrnové toasty
10 Min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 godz.
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min