Urządzenia i Akcesoria
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 porcí
Składniki
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
2 stroužky česneku
-
450 gramů pórku na kolečka
-
1 polévková lžíce čerstvého tymiánu jen lístky
-
30 gramů olivového oleje
-
50 gramů bílého vína
-
800 gramů bílé fazole, velké (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
-
50 gramů zakysané smetany crème fraîche 30 % tuku
-
½ čajové lžičky mořské soli podle chuti
-
2 špetky mletého černého pepře podle chuti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Světové Velikonoce
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1 godz. 10 min
Zelné knedlíky
36 min
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Placky s koprem a fetou
1 godz. 20 min
Lasagne s kysaným zelím
1 godz. 50 min
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40 min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55 min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1 godz. 25 min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 min