Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 450 gramů pórku, na kolečka
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu, jen lístky
- 30 gramů olivového oleje
- 50 gramů bílého vína
- 800 gramů bílých fazolí, velkých (2 konzervy, váha fazolí po scezení 450 gramů)
- 50 gramů zakysané smetany crème fraîche, 30 % tuku
- ½ čajové lžičky mořské soli, podle chuti
- 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Houbové quinotto
30min
Fazolové placičky
10 Std. 30 Min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Hrachové kebaby
13u. 30min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1h 5min
Alternativa smetany na bázi kešu
6 Std.
Čočkovo-dýňový guláš
1h
Cizrnové karbanátky
11 Std. 10 Min
Jáhlová polévka se zeleninou
35min