
Urządzenia i Akcesoria
抹茶白巧克力磅蛋糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
1 塊
Składniki
-
蛋白2 顆
-
鹽⅛ 茶匙
-
冰糖粉100 克
-
奶油 室溫軟化100 克
-
蛋黃2 顆
-
白巧克力30 克
-
低筋麵粉 過篩備用90 克
-
抹茶粉1 大匙
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
1782 kcal /
7450 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
105 g
Węglowodany
193 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

烘焙新手變達人
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan