Urządzenia i Akcesoria
Técnica Rebuçados
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
700 g
Składniki
-
beterraba cozida80 g
-
ovos3
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 700 g
Białko
8 g
Kalorie
0 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tulipas com gelado de praliné
9 godz.
Calzones doces de chocolate e morango
1 godz. 55 min
Massa de crepe sem glúten
30 min
Macarons de chocolate com laranja e ganache de chocolate
2 godz. 30 min
Macarons passo-a-passo
1 godz. 30 min
Beijo cor-de-rosa
1 godz. 20 min
Torrão
3 godz.
Massa de beterraba
20 min
Enrolados mistos
1 godz. 25 min
Ponche de maçã
30 min
Ketchup de tomate
1 godz. 15 min
Coulis de fruta
10 min