Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
榛果蛋白霜
- 葵花油, 少許,刷油用
- 250 克 細砂糖
- 150 克 帶皮榛果
- 5 顆 蛋白
- 1 大匙 白葡萄酒醋
內餡
- 75 克 太妃糖
- 1 根 香蕉 (約120克)
- 100 克 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%), 冷藏
裝飾
- 100 克 黑巧克力(可可含量50%), 切成小塊
- 80 克 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
- 1 茶匙 天然香草精
蛋糕組合
- 50 克 黑巧克力
- 35 克 去皮榛果, 先以烤箱烘烤
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2.2 g