
Urządzenia i Akcesoria
杏仁香草蛋糕
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
12 片
Składniki
杏仁蛋糕
-
奶油 少許,刷油用
-
杏仁碎片50 克
-
帶皮杏仁果220 克
-
蛋 (每顆約53-63克)4 顆
-
蛋黃3 顆
-
細砂糖250 克
-
低筋麵粉30 克
-
泡打粉1 ¼ 茶匙
-
肉桂粉1 茶匙
香草糖霜
-
蛋白3 顆
-
細砂糖140 克
-
鹽1 小撮
-
天然香草精½ 茶匙
-
奶油 室溫軟化、切塊100 克
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
394 kcal /
1648 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

派對蛋糕
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan