萊姆蛋白霜蛋糕

萊姆蛋白霜蛋糕

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 片

Składniki

萊姆蛋糕
  • 葵花油 多備一些刷油用
    80 克
  • 萊姆 取皮屑和汁液(約20克)
    1 顆
  • 細砂糖
    250 克
  • (每顆約53-63克)
    4 顆
  • 低筋麵粉
    230 克
  • 泡打粉
    3 茶匙
  • 希臘優格
    130 克
萊姆凝乳
  • 萊姆 取皮屑和汁液(約70克)
    1 - 2 顆
  • 細砂糖
    110 克
  • 奶油 室溫軟化,切塊
    80 克
  • 蛋黃
    3 顆
  • 1 顆
瑞士蛋白霜
  • 蛋白
    3 顆
  • 細砂糖
    140 克
  • 1 小撮

Wartości odżywcze na 1 片

Kalorie 419 kcal / 1753 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 57 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...