Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g manteiga à temperatura ambiente
- 350 g chocolate p/ culinária partido em pedaços pequenos
- 3 ovos
- 220 g açúcar
- 80 g amido de milho
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 50 g pepitas de chocolate
- Gelado q.b. p/ servir (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 235 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolachas de chocolate e amendoim
30min
Bolachas de amêndoa e chocolate
40min
Bolachas de cacau sem ovo
45min
Cookies de chocolate
50min
Bolachas de cacau
1h 30min
Bolachas de chocolate
30min
Palmiers cobertos
2h
Bolachas de chocolate
2h
Bolachas com pepitas de chocolate sem glúten
1h 35 min
Cookies de chocolate
45min
Bolachas de canela
30min
Bolachas de manteiga
3h