
Urządzenia i Akcesoria
HimBa-Quark-Crunch
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 Portionen
Składniki
Haferflocken-Crunch
-
Mandeln50 g
-
Butter50 g
-
Haferflocken, kernig100 g
-
brauner Zucker30 g
Quarkcreme
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Vanillezucker selbst gemacht20 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Magerquark500 g
-
Zucker40 g
-
Himbeeren300 g
-
Bananen in Scheiben (1 cm)300 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
349 kcal /
1459 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 6/2017
32 Przepisy
Niemcy
Niemcy