Urządzenia i Akcesoria
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
40 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
1 snítka čerstvé petržele omyté a okapané
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
320 gramů těstovin tenkých, spaghettini
-
400 gramů cherry rajčat napůl
-
1 čajová lžička soli
-
1 snítka čerstvé bazalky umyté a okapané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
13.35 g
Kalorie
1867 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
3.93 g
Węglowodany
64.55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Těstovinový salát Caprese
25 min
Špagety Carbonara
40 min
Penne se slávkami
1 godz. 5 min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1 godz. 40 min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1 godz. 30 min
Mac and Cheese
1 godz.
Pappa al pomodoro
15 min
Středomořský bramborový salát
1 godz. 10 min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 min
Špagety all'Amatriciana
30 min