Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rybí šňůrky
- 100 gramů mrkve
- 120 gramů cibule
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 bobkový list, sušený
- 1 stonek čerstvé petržele
- 3 kusy černého pepře, celého
- 2 špetky soli
- 500 gramů vody
- 300 gramů čerstvých filetů z lososa
- 300 gramů filetů z tresky
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
Vinaigrette
- 50 gramů šalotky
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 100 gramů rostlinného oleje
- 15 gramů červeného vinného octa
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 snítka čerstvého nasekaného tymiánu
- 1 stonek čerstvé petržele, nasekané
- 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2463 kJ / 588 kcal
- Białko
- 30.03 g
- Węglowodany
- 8.08 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Błonnik
- 1.81 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dvě pečené ryby s masala kořením
1 godz. 15 min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Brak ocen
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 godz. 20 min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Brak ocen
Salát s cuketou a chřestem
35min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1h 35min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Brak ocen
Hornazo
2h 15min
Králík po sicilsku
1 godz. 20 min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1 godz. 15 min
Hummus
5 min