
Urządzenia i Akcesoria
Ombre Cake
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Ombre Sponge
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing80 g
-
caster sugar250 g
-
egg whites from large eggs4
-
milk150 g
-
plain flour320 g
-
baking powder2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
food colouring paste pink, for sponge and icing
Ombre Icing
-
milk180 g
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable shortening200 g
-
icing sugar1400 g
-
natural vanilla extract1 ½ Tbsp
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
893 kcal /
3737 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
167.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia