Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody, plus podle potřeby
- 250 gramů brambor, oloupaných, na kousky (1-2 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů sušených rajčat, v oleji, okapaných, nakrájených na kousky (1-2 cm)
- 300 gramů filetů z tresky, na kousky
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky bílého pepře, mletého, podle chuti
- strouhanka
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35 min
Krevetové kari
25 min
Treska na rajčatovém lůžku
55 Min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min
Kuřecí zeleninový krém
45 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40 min
Losos se zeleninou a kuskusem
40 min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Salsa verde kuskus s kuřecími řízečky
55 Min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 min