Urządzenia i Akcesoria
Kuličky z tresky a brambor
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porce
Składniki
-
500 gramů vody plus podle potřeby
-
250 gramů brambor oloupaných, na kousky (1-2 cm)
-
1 svazek čerstvé petržele
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů sušených rajčat, v oleji okapaných, nakrájených na kousky (1-2 cm)
-
300 gramů filetů z tresky na kousky
-
2 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
1 - 2 špetky bílého pepře, mletého podle chuti
-
strouhanka
-
olej na smažení
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
20 g
Kalorie
2016 kJ /
482 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kuličky
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Tresčí minifishcakes s hráškem
1 godz. 10 min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45 min
Orientální kuře v jogurtu
40 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 godz. 50 min
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1 godz. 30 min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 min
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40 min
Banánovo-ořechovo-kakaový chlebíček
1 godz. 10 min
Musaka
1 godz. 55 min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22 min
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45 min