![Pinienkern-Schnittlauch-Pesto Pinienkern-Schnittlauch-Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/158D2FF9-7B3D-4A22-8EA8-75C9D3371C0B/Derivates/9452CA8E-4318-4072-9523-C5C976A8B5F0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Pinienkerne
- 2 Bund Schnittlauch, in Röllchen (1 cm)
- ½ TL Salz
- 150 g Olivenöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2136 kJ / 510 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Cashew-Basilikum-Pesto
10 min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 min
Kürbiskern-Pesto
10 min
Paprika-Pesto
40 Min
Kürbiskernpesto
10 min
Möhren-Rucola-Pesto
10 min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 min
Olivenpesto
15 min
Pilz-Pesto
40 Min
Walnuss-Pesto
10 min
Petersilienpesto
10 min
Limetten-Chili-Butter
10 min