Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
TM6 TM5

Pinienkern-Schnittlauch-Pesto

4.5 (90 ocen)

Składniki

  • 80 g Parmesan, in Stücken
  • 60 g Pinienkerne
  • 2 Bund Schnittlauch, in Röllchen (1 cm)
  • ½ TL Salz
  • 150 g Olivenöl

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2136 kJ / 510 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
51 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy