Urządzenia i Akcesoria
Affogato de chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 copos
Składniki
-
chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços20 g
-
leite gordo600 g
-
cacau em pó50 g
-
açúcar30 g
-
brandy40 g
-
Gelado de baunilha 4 bolas (200 g aprox.)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 copo
Sód
68.3 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
845.3 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocktails
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Daiquiri gelado
7 godz. 20 min
Gelado com crocante de chocolate e avelã
8 godz. 30 min
Ovo estrelado
40 min
Gelado bom
10 godz.
Gelado de baunilha com cobertura de chocolate
24 godz.
Gelado de nata e café
8 godz.
Gelado mascarado
8 godz.
Tempestade de café
10 min
Cocktail rosa
5 min
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2 godz. 30 min
Massa folhada de chocolate
1 godz. 40 min
Cocktail neve
15 min