Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 新鲜的虾 ,开背去筋,剪去须
- 1 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- 1 汤匙 生抽
- 1 汤匙 料酒
- 6 瓣 蒜头
- 10 克 姜, 切片
- 200 克 油
- 50 克 面包糠
- ½ 茶匙 椒盐 (约3克)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3424 kJ / 816 kcal
- Białko
- 25.2 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 70.2 g
- Błonnik
- 0.4 g