Gelatina de mango
TM31 TM5 TM6

Gelatina de mango

4.3 (61 ocen)

Składniki

  • 1000 g de agua
  • 1 sobre de polvo para preparar gelatina, sabor mango (p. ej. Jell-O®)
  • 1 cda de grenetina en polvo
  • 100 g de queso crema
  • 2 mangos manila, uno solamente la pulpa y otro en cubitos, separados
  • 500 g de yogur de mango

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
454 kJ / 108 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy