![Gelatina de mango Gelatina de mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/48B98B36-0194-4E27-AAAA-7D1874BFBC01/Derivates/14504A7B-25E6-49EB-A8DF-630D0CB22D0F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 1 sobre de polvo para preparar gelatina, sabor mango (p. ej. Jell-O®)
- 1 cda de grenetina en polvo
- 100 g de queso crema
- 2 mangos manila, uno solamente la pulpa y otro en cubitos, separados
- 500 g de yogur de mango
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 454 kJ / 108 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pay de guayaba con almendras
4小时 30 分钟
Gelatina de mazapán
2h
Agua de pepino con limón y chía
25 dk
Gelatina de mango
6 Std. 15 Min
Pan de elote
2h
Tarta de guayaba y chile habanero
1 Std.
Agua de Horchata
10min
Dulce de tapioca
1 Std.
Gelatina de cajeta
4h
Arroz con leche
3 Std.
Agua de Guayaba con jamaica
15 分钟
Pay de queso
6h