Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g Radieschen
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken (ca. 4 cm)
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 500 g Magerquark
- 100 g Tomaten, festfleischig, in Würfeln (1 cm)
- 20 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 140 kJ / 33 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lachs-Ei-Aufstrich
30min
Hüttenschmaus
5 min
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15min
Möhren-Quark-Aufstrich mit Walnüssen
10 min
Paprika-Apfel-Aufstrich
25 min
Bärlauch-Aufstrich
15min
Schinkenaufstrich
10 min
Hirten-Aufstrich
10 min
Ei-Schinken-Aufstrich
35 Min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 min
Schinken-Rucola-Aufstrich
15min
Radieschen-Dip
10 min