Urządzenia i Akcesoria
Cocktail al tè nero e Rum
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 bicchieri
Składniki
-
1500 g di acqua
-
8 bustine di foglie di tè nero
-
200 g di zucchero
-
1 limone, preferibilmente biologico pelato a vivo e tagliato metà
-
250 g di Rum
-
100 g di brandy
-
150 g di brandy alla pesca
-
12 - 16 cubetti di ghiaccio
-
300 g di soda
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
0 g
Kalorie
546 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cocktails
11 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Granita lime e vodka
20 min
Bubble tea
1 godz. 20 min
Panna cotta al grano saraceno
2 godz. 35 min
Sushi di kiwi
1 godz. 50 min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1 godz.
Piña Colada
15 min
Barbajada
20 min
Hot Fudge
20 min
Lecca lecca di frutta e cioccolato
1 godz.
Cocktail tropicale
10 min
Caribbean cocktail
15 min
Cocktail al pompelmo, zenzero e Vodka
10 min