Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego

Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
14 unidades

Składniki

  • açúcar
    200 g
  • pêssego cortado em pedaços pequenos previamente congelado
    400 g
  • canela em pó
    ½ c. chá de
  • lima só a polpa
    1
  • claras de ovo
    2
  • framboesas congeladas
    400 g
  • hortelã só as folhas
    3 pés de
  • espumante
    2800 g
    2800 g champagne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 17.5 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 1045.9 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 26.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...