Wersje kompatybilne
Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g açúcar
- 400 g pêssego cortado em pedaços pequenos previamente congelado
- ½ c. chá de canela em pó
- 1 lima, só a polpa
- 2 claras de ovo
- 400 g framboesas congeladas
- 3 pés de hortelã, só as folhas
-
2800
g espumante
lub 2800 g champagne
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1045.9 kJ / 250 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 26.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 17.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de espargos com presunto serrano
35min
Noodles com salmão, pepino e molho de mostarda
35min
Caldo verde
40min
Salada de abacate e atum com cebola fermentada - TM6
72h 30min
Pato com Caril Vermelho
1 Std. 15 Min
Leite de Amêndoas
Brak ocen
Sopa de meloa
1h
Manteiga de ervas aromáticas
10min
Cocktail de champanhe, framboesa e romã
45min
Piza Marguerita com base de feijão
Brak ocen
Bloody Mary
5 Min
Bolinhos de peixe estilo tailandês
Brak ocen