Wersje kompatybilne
Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g açúcar
- 400 g pêssego cortado em pedaços pequenos previamente congelado
- ½ c. chá de canela em pó
- 1 lima, só a polpa
- 2 claras de ovo
- 400 g framboesas congeladas
- 3 pés de hortelã, só as folhas
-
2800
g espumante
lub 2800 g champagne
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1045.9 kJ / 250 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 26.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 17.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cogumelos recheados
40 min
Nuggets de salmão com palitos de cenoura (Baby-Led Weaning)
45 min
Batata gratinada com parmesão e tomilho -TM6
Brak ocen
Salmão thai com puré de edamame
1 Std. 20 Min
Tacos de curgete com recheio de natas azedas e cebolo - TM6
Brak ocen
Ovos turcos (Cilbir) com iogurte grego em tostas e salada
30 min
Shot de matcha
5min
Sopa Pho com sobras de frango
2h
Flans de ervilhas com creme de iogurte e hortelã
1h 40min
Sopa de beterraba com tostas gourmet
50min
Canelones com alheira, espinafres e requeijão
1h 30min
Caril de camarão com manga
35min