Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g Fischabschnitte (Gräten, Köpfe, Abschnitte, Schwänze etc.), roh
- 80 g Staudensellerie
-
4
Schalotten
lub 3 Zwiebeln, halbiert - 4 Stängel Petersilie
- 1 Zweig Thymian
- 1 Zweig Estragon
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 2 Nelken
- 6 weiße Pfefferkörner
- 500 g Weißwein
- 600 g Wasser, kalt
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 970 kJ / 230 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Mediterraner Oktopuseintopf
1 Std. 30 Min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4u.
Kalbsfilet mit Antipasti-Gemüse
1小时
Geflügellebercreme
5h 30min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Gemüsefond
45 Min
Andalusische Fischsuppe
50min