
Urządzenia i Akcesoria
Crepes com recheio de amêndoa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
8 doses
Składniki
Crepes
-
manteiga mais q.b. p/ untar20 g
-
leite500 g
-
ovos4
-
açúcar amarelo20 g
-
farinha tipo 55170 g
Creme
-
açúcar100 g
-
amêndoa torrada120 g
-
leite200 g
-
ovos2
-
amido de milho50 g
-
manteiga50 g
Molho de framboesa
-
açúcar50 g
-
framboesas250 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
457.7 kcal /
1915.2 kJ
Białko
13.8 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
53.8 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
173.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Junho com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia