Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
TM6 TM5

Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže

3.7 (12 ocen)

Składniki

  • 100 gramů pohanky, nepražené
  • 140 gramů quinoy
  • 200 gramů rýže bílé, dlouhozrnné
  • 30 gramů lněného semínka, hnědého
  • 200 gramů vody, vařící
  • 1 - 2 čajové lžičky soli
  • 10 gramů cukru
  • 90 gramů bramborového škrobu
  • 300 gramů vody, pokojové teploty
  • 2 čajové lžičky instantního droždí, bezlepkového
  • 20 gramů řepkového oleje

Wartości odżywcze
na 1 kus
Kalorie
3115 kJ / 744 kcal
Białko
15.7 g
Węglowodany
160.3 g
Tłuszcz
6.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy