Urządzenia i Akcesoria
Speck-Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 Stück
Składniki
-
150 g Hartkäse, in Stücken (3 cm)Asiago in Stücken150 g
-
Parmesan in Stücken (3 cm)20 g
-
Weizenmehl glutenfrei250 g
-
Eier4
-
Milch60 g
-
Olivenöl50 g
-
Salz1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Backpulver (2 TL)10 g
-
150 g Speck, gewürfelt, (1 cm)Tiroler Speck gewürfelt (1 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
21.1 g
Kalorie
1849 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backen macht Freude
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 godz. 10 min
Cornflakes-Schoko-Häufchen
50 min
Heller Mississippi-Cake
1 godz. 15 min
Schinkengipfeli
35 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Schokolade-Kokos-Kuchen
40 min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min
Ovo-Kuchen
55 min
Rüeblitorte
1 godz. 10 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Berner Zopf
1 godz. 45 min