Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g Hartweizengrieß
- 400 g Mehl Type 550
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 300 g Wasser, lauwarm
- 20 g Olivenöl
- 15 g Honig
- 20 g Hefe
- 2 TL Salz
- 200 g Taleggio, in Würfeln
- 200 g gekochter Schinken, in Streifen
- Wartości odżywcze
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Tomato Rolls
2h 50min
Pull Apart Bread
2h 50min
Bacon-Spieße
1 godz. 30 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 godz. 30 min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40 min
Hackfleisch-Nudelrolle
1 godz. 30 min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1h 40min
Käse-Schinken-Burli
12h
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1 godz. 30 min
Käse-Schinken-Stangen
1h