Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Špízy
- 300 gramů telecích plátků, na kousky 3 x 3 cm
- 8 kusů cherry rajčátek
- 80 gramů zelených paprik, na kostky 3 x 3 cm
- 80 gramů červených paprik, na kostky 3 x 3 cm
- 80 gramů cibule, žluté, na měsíčky
- 2 kusy žampiónů, na čtvrtky
- 2 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
Hořčičná omáčka
- 50 gramů šalotky
- 1 snítka čerstvé petržele, pouze listy
- 100 gramů pórku (jen bílá část), nakrájeného na kolečka
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička hladké mouky, lze použít i rýžovou
- 75 gramů bílého vína
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 70 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2066 kJ / 494 kcal
- Białko
- 36.9 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 32.1 g
- Błonnik
- 6.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sváteční čokoládová zmrzlina s ricottou
4h 20min
Dušené králičí kousky
1h
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Brak ocen
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1h
Kuřecí plátky s cuketou
50 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2h 50min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 godz. 20 min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1 godz. 45 min