Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di cipollotti
- 50 g di cetriolini sott'aceto
- 2 avocado, la polpa matura (circa 350 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 20 g di succo di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pomodori, in quarti e privati dei semi
- 8 piadine
- 250 g di salmone affumicato a fette sottili
- 50 g di spinaci baby freschi
- 1 cetriolo pelato, privato dei semi e a fette sottili
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 420 kJ / 101 kcal
- Białko
- 5.04 g
- Węglowodany
- 5.85 g
- Tłuszcz
- 6.31 g
- Błonnik
- 1.32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blinis alla senape con bacon e cavolo
1 Std.
Blinis al pepe con crema di carciofi
1 Std.
Tortino estivo di farro, topinambur e mazzancolle
1 godz. 55 min
Chutney di fragole
Brak ocen
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3h 30min
Arancini di riso
3h 5min
Polpette di agnello con focaccine batbout
1h 30 min
Gnocchi ripieni piccanti con salsa di pomodoro
1h 40 min
Piadine di patate
9h 25 min
Piadina romagnola farcita
55 Min
Crêpes alla soia (vegan)
35 Min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2 Std.