Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di cipollotti
- 50 g di cetriolini sott'aceto
- 2 avocado, la polpa matura (circa 350 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 20 g di succo di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pomodori, in quarti e privati dei semi
- 8 piadine
- 250 g di salmone affumicato a fette sottili
- 50 g di spinaci baby freschi
- 1 cetriolo pelato, privato dei semi e a fette sottili
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 420 kJ / 101 kcal
- Białko
- 5.04 g
- Węglowodany
- 5.85 g
- Tłuszcz
- 6.31 g
- Błonnik
- 1.32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blinis al curry con gamberi
1h
Tortillas
1h
Piadina al miele
1 Std. 10 Min
Piadine burro e erbe
35min
Pizze coniglio mozzarella e rucola
Brak ocen
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1h
Kroketi de atun
1h
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5 Std. 30 Min
Bocconcini di pesce croccanti con salsa tartara
50min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4hod. 5min
Piadina romagnola farcita
55 min
Crescentine modenesi
11h