Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 水
- 1 顆 蛋
- 300 克 紅鳳菜, 去粗梗, 切段(約5公分)
- 15 克 黑麻油
- ½ 茶匙 鹽
- 20 克 整粒綜合堅果
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 395 kJ / 94 kcal
- Białko
- 2.85 g
- Węglowodany
- 5.825 g
- Tłuszcz
- 5.91 g
- Błonnik
- 4.72 g