Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
泰式酸辣醬
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切段
- 25 克 洋蔥
- 10 克 蒜頭
- 80 克 糖
- 40 克 白醋
- 40 克 檸檬汁
- 2 茶匙 魚露
川燙山蘇
- 1000 克 水
- ¼ 茶匙 油
- ½ 茶匙 鹽
- 200 克 山蘇, 切段(約4公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 638 kJ / 152 kcal
- Białko
- 10.905 g
- Węglowodany
- 3.915 g
- Tłuszcz
- 3.681 g
- Błonnik
- 0.033 g