Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 米
- 1000 克 水
- 30 克 黄油
- 100 克 洋葱 ,切块
- 200 克 土豆 ,去皮切丝(约1颗)
- 100 克 胡萝卜 ,切丝
- 1 颗 苹果 ,中等大小的,去皮切小块
- 300 克 去骨去皮鸡肉 ,切小块
- 500 克 水 ,依食谱需求添加
- 1 块 日式咖喱块 (溶于500克水)
- 4 片 海苔片 ,寿司用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1256 kJ / 300 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Błonnik
- 1.5 g