Urządzenia i Akcesoria
Mango-Tiramisu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Cantuccini250 g
-
Mango (Abtropfgew. à 480 g), abgetropft2 Dosen
-
Magerquark500 g
-
Mascarpone250 g
-
Zucker50 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Orangensaft50 g
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)2 - 3 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
1963 kJ /
469 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2016
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Käsekuchen im Glas
4 godz.
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1 godz. 20 min
Erdbeer-Kokos-Dessert mit Haferkeksen
20 min
Himbeer-Tiramisu mit weißer Schokolade
3 godz. 15 min
Erdbeer-Tiramisu
3 godz.
Himbeeren mit Whiskeyfluff
25 min
Nektarinen-Trifle
20 min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 godz. 30 min
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1 godz.
Himbeer-Crunch-Creme
1 godz. 10 min
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45 min