Urządzenia i Akcesoria
Mini-Zupf-Pizzen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 Portionen
Składniki
Teig
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Wasser250 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Olivenöl50 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zucker1 Prise
Füllung und Fertigstellung
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten10 g
-
gekochter Schinken in Stücken170 g
-
Gouda in Stücken170 g
-
Tomatenmark85 g
-
Zucker¼ TL
-
Basilikum, getrocknet1 ½ TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prise
-
Eigelb1
-
Milch2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
1763 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2016
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 10 min
Partysonne
1 godz.
Käse-Schinken-Stangen
1 godz.
Kürbis-Zupfbrot
2 godz. 40 min
Schinkenswirls
1 godz. 20 min
Herzhafte Bonbons
40 min
Pull Apart Bread
2 godz. 50 min
Pizza-Profiteroles
2 godz.
Partyähre
1 godz. 50 min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40 min
Burger-Muffins
1 godz. 40 min