Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g tomate italiano, maduro, cortado em metades
- 50 g pimentão verde
- 40 g cebola
- 70 g pepino, parcialmente descascado
- 1 dente de alho
- 30 g vinagre
- 1 c. chá de sal
- 50 - 100 g azeite extravirgem
- 8 cubos de gelo
- Wartości odżywcze
- na 1 porção
- Kalorie
- 616 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Massa de pizza napoletana
Brak ocen
Tequila sour
Brak ocen
Manteiga aerada
Brak ocen
Tortilha de batata a vapor -TM6
Brak ocen
Pisco Sour
10 Min
Leite de castanha-do-pará
8h 15min
Soufflé de queijo
50min
Tzatziki
20 Min
Ketchup de curry
Brak ocen
Flan
5 Std. 30 Min
Baguete
3h 45min
Filés de Rodovalho com legumes
1 Std. 15 Min