Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porções
Składniki
-
tomate italiano maduro, cortado em metades1000 g
-
pimentão verde50 g
-
cebola40 g
-
pepino parcialmente descascado70 g
-
dente de alho1
-
vinagre30 g
-
sal1 c. chá de
-
azeite de oliva extra virgem50 - 100 g
-
cubos de gelo8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ceviche de salmão - Peru
Brak ocen
Salada russa com camarão salteado
1 godz. 20 min
Sorvete de mel
Brak ocen
Molho de maracujá
12 min
Soufflé de queijo canastra
Brak ocen
Torta capixaba
1 godz. 30 min
Frozen de iogurte
10 min
Gaspacho
10 min
Sopa fria de abacate e coco
10 min
Gaspacho
30 min
Flan
5 godz. 30 min
Soufflé de queijo, bacon e ervas aromáticas
50 min