Urządzenia i Akcesoria
Baked Vanilla Cheesecake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 13 godz. 25 min
12 slices
Składniki
Base
-
strong white bread flour350 g
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter diced150 g
-
large egg1
Filling
-
caster sugar110 g
-
vanilla sugar60 g
-
large eggs separated5
-
mascarpone400 g
-
cream cheese400 g
-
cornflour1 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
299.1 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
2380.1 kJ /
568.9 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry Olive Oil Cake
1 godz. 35 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Bulgur and Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Lemon cake
2 godz.
Coconut cake
1 godz. 20 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1 godz. 5 min
Triple Chocolate Layer Cake
2 godz. 30 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 godz.
Apricot Danish Pastries
40 min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Bundt Cake
1 godz.