
Urządzenia i Akcesoria
冬菇燴百頁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
油15 克
-
蔥 切段50 克
-
乾香菇 稍微沖洗20 克
-
醬油70 克
-
紅蘿蔔 去皮,切滾刀150 克
-
杏鮑菇 切塊150 克
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
水1000 克
-
五香滷包 (約12克)1 包
-
蒟蒻 切片50 克
-
百頁豆腐 切片100 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 大匙
-
青江菜150 克
-
新鮮香菜 (opcjonalnie) 裝飾用10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
92 kcal /
387 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
6.6 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan