冬菇燴百頁
TM31 TM5 TM6

冬菇燴百頁

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 15 克 油
  • 50 克 蔥, 切段
  • 20 克 乾香菇, 稍微沖洗
  • 70 克 醬油
  • 150 克 紅蘿蔔, 去皮,切滾刀
  • 150 克 杏鮑菇, 切塊
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 切段
  • 1000 克 水
  • 1 包 五香滷包 (約12克)
  • 50 克 蒟蒻, 切片
  • 100 克 百頁豆腐, 切片
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 糖
  • 150 克 青江菜
  • 10 克 新鮮香菜, 裝飾用 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
387 kJ / 92 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
6.6 g
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy