Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水
- 8 片 高麗菜葉, 取大片葉
- 80 克 紅蘿蔔, 切絲
- 10 克 乾香菇, 泡水至軟、切片
- 40 克 西洋芹, 切絲
- ¾ 茶匙 鹽
- 150 克 南瓜, 切小塊
- 60 克 牛奶
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 142 kJ / 34 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.7 g