
Urządzenia i Akcesoria
香菇高麗菜卷佐南瓜醬
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 個
Składniki
-
水500 克
-
高麗菜葉 取大片葉8 片
-
紅蘿蔔 切絲80 克
-
乾香菇 泡水至軟、切片10 克
-
西洋芹 切絲40 克
-
鹽¾ 茶匙
-
南瓜 切小塊150 克
-
牛奶60 克
-
白胡椒粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
34 kcal /
142 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
6.4 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan