
Urządzenia i Akcesoria
豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 塊
Składniki
蜜汁醬
-
蜂蜜2 大匙
-
醬油2 ½ 大匙
-
水2 大匙
牛蒡排
-
牛蒡 去皮,切段170 克
-
白芝麻油20 克
-
素蠔油20 克
-
生豆皮2 片
-
海苔片2 片
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
173 kcal /
725 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
19.2 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan