豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬

豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 塊

Składniki

蜜汁醬
  • 蜂蜜
    2 大匙
  • 醬油
    2 ½ 大匙
  • 2 大匙
牛蒡排
  • 牛蒡 去皮,切段
    170 克
  • 白芝麻油
    20 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 生豆皮
    2 片
  • 海苔片
    2 片
  • 500 克

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 173 kcal / 725 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 19.2 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...