Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa madre
- 100 g de leche entera
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina
Chocolatines
- 340 g de harina
- 80 g de agua
- 2 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de mantequilla, (100 g a temperatura ambiente y en trozos, 250 g fría y en bloque)
- 300 g de masa madre, (receta anterior)
- 300 g de chocolate con leche, en barritas
- 300 g de chocolate amargo, en barritas
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza diavola
2 godz. 15 min
Garibaldis de chocolate
50min
Cake pops
2 godz. 15 min
Helado de choco menta
24h
Cheesecake de mora azul
5 Std.
Pastel floral
2 godz.
Bollitos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Macarrones de chocolate
24h
Herraduras de mazapán
1 godz.
Pastel triple chocolate en capas
2 godz. 30 min
Enjambres picositos
1 godz.
Besos de novia
1 godz.