Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g gluten-free bread flour
- 15 g fresh yeast
- 370 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 50 g butter, diced, plus extra for greasing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1592 kJ / 381 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gluten-free Breakfast Quiche
2 Std. 30 Min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2hod. 45min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten Free Plain Flour
5min
Gluten free plain flour
5min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min