Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
gluten-free bread flour500 g
-
fresh yeast15 g
-
milk370 g
-
fine sea salt1 tsp
-
butter diced, plus extra for greasing50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1592 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 godz. 40 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Gluten-free Butter Biscuits
1 godz.
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40 min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Gluten-free Pizza
30 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2 godz. 25 min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min