Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
gluten-free bread flour500 g
-
fresh yeast15 g
-
milk370 g
-
fine sea salt1 tsp
-
butter diced, plus extra for greasing50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1592 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 godz. 20 min
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
9 godz. 10 min
Paleo Lasagne
55 min
Gluten free flour mix
10 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.