Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, groß, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 100 g Reis
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 120 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g gekochter Schinken, in Streifen (1 x 4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1911 kJ / 456 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 14 g
Alternatywne przepisy
Erbsen-Speck-Pasta
35min
Spätzletopf
30min
Paprikanudeln für Eilige
20 Min
Schinken-Käse-Sauce
25 Min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min
Würstchen-Gulasch
35min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30min
Toast Hawaii Style
25 Min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30min
Nudeln mit Bauernsauce
40min
Nudelpizza
1 Std. 10 Min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 Std.