Urządzenia i Akcesoria
豆腐乳酪布丁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 人份
Składniki
-
奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化200 克
-
嫩豆腐 擠乾水份200 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)150 克
-
楓糖漿60 克
-
冰糖粉 依個人喜好調整60 - 80 克
-
日本太白粉1 ½ 大匙
-
焦糖醬 (詳見要訣)30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.8 g
Kalorie
775 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜蜜夏日冰品
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan