Urządzenia i Akcesoria
Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
5 porsiyon
Składniki
-
soğan dörde bölünmüş80 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2 cm)200 g
-
kabak soyulmuş, küp küp kesilmiş (2 cm)600 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber damak tadına göre2 tutam
-
su (bk. Öneriler)600 g
-
35 - 40 g labnesürülebilir taze peynir35 - 40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
2.2 g
Kalorie
283.6 kJ /
67.8 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dünyadan Çorbalar
5 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1 godz.
Kuşkonmaz, Brokoli ve Mantarlı Pilav
50 min
Soğanlı Tarte Flambe
1 godz.
Sebze Suyu
3 godz. 15 min
Pesto, Patates ve Fasulyeli Lazanya
Brak ocen
Mantarlı Bolonez Soslu Lazanya
1 godz. 45 min
Hindistan Cevizli Mini Kurabiyeler
1 godz.
Beyaz Çikolata Kremalı ve Gül Aromalı Yüzen Adalar
1 godz. 20 min
Vegan, İstiridye Mantarı Çorbası
40 min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 min
Jambonlu Patates Salatası
Brak ocen
Bol Limon ve Labne Kremalı Yaban Mersinli Kek
6 godz.