Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası

4.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
5 porsiyon

Składniki

  • soğan dörde bölünmüş
    80 g
  • havuç parçalara bölünmüş (2 cm)
    200 g
  • kabak soyulmuş, küp küp kesilmiş (2 cm)
    600 g
  • tuz
    1 ½ tk
  • karabiber damak tadına göre
    2 tutam
  • su (bk. Öneriler)
    600 g
  • sürülebilir taze peynir
    35 - 40 g
    35 - 40 g labne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 2.2 g
Kalorie 283.6 kJ / 67.8 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...