Urządzenia i Akcesoria
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porties
Składniki
Panettone-crémeux
-
brood, panettone zonder korst200 g
-
room 40% vet200 g
-
volle melk100 g
-
suiker40 g
-
eierdooiers2
Gel van Mandarijn en Passievrucht
-
agar-agar3 g
-
suiker30 g
-
mandarijnsap versgeperst en gezeefd150 g
-
verse passievruchtpulp50 g
Crumble
-
bloem30 g
-
amandelpoeder30 g
-
suiker30 g
-
boter in blokjes, koud30 g
-
zout1 snuifje
Vanille-kokosmousse
-
room 40 % vetgehalte200 g
-
kokosmelk50 g
-
bloemsuiker30 g
-
1 tl vanillepastavanillepeul enkel de zaadjes½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
141.1 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2432.9 kJ /
581.5 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
20.7 g
Węglowodany
53.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hap en Tap
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mediterraans Rozemarijnbrood
Brak ocen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Brak ocen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Brak ocen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Brak ocen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 godz. 30 min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Brak ocen
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen
Mango-kokos lekkernij
Brak ocen
Crème anglaise
15 min
Cijfertaart
Brak ocen
Vegan pudding
15 min