Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool

Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 godz.
4 portie

Składniki

Deeg
  • water
    425 g
  • durum tarwebloem
    320 g
  • bloem, type 00
    320 g
  • verse gist
    2 g
  • zout
    15 g
Boerenkool en Salciccia
  • teentje knoflook
    1
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken
    200 g
  • boerenkool schoongemaakt, fijn gesneden
    500 g
    500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesneden
  • mozzarella in stukken
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 2260.5 mg
Białko 39.1 g
Kalorie 3882.3 kJ / 928 kcal
Tłuszcz 33.5 g
Błonnik 15.4 g
Tłuszcz nasycony 33.5 g
Węglowodany 126.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...