Urządzenia i Akcesoria
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 godz.
4 portie
Składniki
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2260.5 mg
Białko
39.1 g
Kalorie
3882.3 kJ /
928 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
15.4 g
Tłuszcz nasycony
33.5 g
Węglowodany
126.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza 2.0
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 godz. 10 min
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 min
Pompoen Chai Latte
20 min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Kurkuma schillen
Brak ocen
Alpenmacaroni
45 min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 min