Urządzenia i Akcesoria
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 godz.
4 portie
Składniki
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2260.5 mg
Białko
39.1 g
Kalorie
3882.3 kJ /
928 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
15.4 g
Tłuszcz nasycony
33.5 g
Węglowodany
126.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza 2.0
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Brak ocen
De eerste hap: Kip en Groenten
Brak ocen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Rode kool cups met kip
25 min
Gestoomde spinaziecake
35 min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3 godz. 50 min
Gebakken buns
Brak ocen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Brak ocen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Brak ocen
Quiche met Ricotta en Paprika
Brak ocen