Urządzenia i Akcesoria
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz.
2 stuk
Składniki
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
2362.9 mg
Białko
56.7 g
Kalorie
5271.5 kJ /
1260 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
19.9 g
Węglowodany
141.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza 2.0
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pindakaas Crackers
35 min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 godz.
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 godz.
Baklava kaastaart
Brak ocen
Aardappelpuree met de Peeler
Brak ocen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Brak ocen
Batbout met kaas
30 min
Harira
7 godz.