Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas

Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz.
2 stuk

Składniki

  • water
    450 g
  • verse gist
    3 g
  • Italiaanse bloem Type 00
    360 g
  • zout
    8 g
  • bloem om te bestuiven
  • fijn griesmeel om te bestuiven
  • gepelde tomaten in stukken
    200 g
  • buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt
    150 g
  • extra vergine olijfolie naar smaak
  • 'nduja
    40 g
  • caciocavallo-kaas geschaafd
    100 g
    100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorza

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stuk

Sód 2362.9 mg
Białko 56.7 g
Kalorie 5271.5 kJ / 1260 kcal
Tłuszcz 55.9 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 19.9 g
Węglowodany 141.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...