Urządzenia i Akcesoria
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porties
Składniki
-
melk350 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
ei1
-
verse gist20 g
-
havermeel150 g
-
rijstmeel volkoren150 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
tapioca zetmeel80 g
-
xanthaangom1 ½ el
-
zout10 g
-
Cheddar kaas in blokjes (2 cm)150 g
-
spek alle soorten, in blokjes (1 cm)120 g
-
knoflookteentje1
-
ui in vier gesneden50 g
-
olijfolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm x 3 cm)80 g
-
tomaten vers of uit blik, in stukjes gesneden (2 cm)100 - 120 g
-
olijven, zwart, ontpit in plakjes gesneden (0,5 cm)30 g
-
2 eetlepels melkeierdooier1
-
sesamzaad, zwart5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
883 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
2206.8 kJ /
527.5 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
53.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
Chicago deep dish-pizza
Brak ocen
Brusselse Wafels
1 godz.
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Brak ocen
Temaki Sushi
Brak ocen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Brak ocen
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Aardbei-lavendel marshmallows
Brak ocen
Karamelijs
Brak ocen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Gestoomde pesto broodjes
Brak ocen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Brak ocen