Urządzenia i Akcesoria
Glaseado de chocolate (ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
100 g de chocolate con 50% de cacao en trozos
-
80 g de crema para batir (30-40% de grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
50.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
3657 kJ /
874 kcal
Tłuszcz
72.2 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
42.9 g
Węglowodany
48.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería básica
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Masa básica de pizza
1 godz.
Pan de molde
3 godz.
Helado de frutas
5 min
Arroz con emulsión de verduras
30 min
Panqueques con dulce de leche
1 godz. 15 min
Ñoquis de papa
1 godz. 30 min
Brownie rápido
25 min
Fugazzeta
1 godz.
Ñoquis con salsa rosa
2 godz. 25 min
Risotto de Champiñones
30 min
Salsa de tomate estilo italiano
35 min
Espuma rápida de frutillas y bananas congeladas
10 min