Glütensiz Kuru Pastalar

Glütensiz Kuru Pastalar

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
36 adet

Składniki

  • pirinç unu tezgaha serpmek için ekstra pirinç unu
    75 g
  • mısır unu
    75 g
  • mısır nişastası
    75 g
  • tereyağı oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
    100 g
  • yumurta oda sıcaklığında
    1
  • tuz
    1 tk
  • su oda sıcaklığında
    30 g
  • yumurta sarısı
    1
  • çörek otu serpmek için, bk. Öneriler

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 adet

Sód 67.7 mg
Białko 0.8 g
Kalorie 193.5 kJ / 46.2 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...