Urządzenia i Akcesoria
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porsiyon
Składniki
-
Siyez buğdayı350 g
-
çiğ karabuğday150 g
-
tuz1 tk
-
kimyon1 tutam
-
taze maya ufalanmış40 g
-
su350 g
-
kabak çekirdeği içi3 yk
-
ay çekirdeği içi2 yk
-
haşhaş tohumu veya keten tohumu1 yk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
7.4 g
Kalorie
1032.9 kJ /
246.9 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hamur İşi ve Tatlılar
23 Przepisy
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Glütensiz, Elma ve Cevizli Ekmek
1 godz. 30 min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 godz.
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 godz. 20 min
Glütensiz Ekmek
1 godz. 45 min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 godz. 15 min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 godz.
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Baget ekmek
3 godz. 45 min